wie_slider

Een van oorsprong Rotterdams creatief bureau wat op 1 oktober 2000 het levenslicht zag door toedoen van, toen nog, 2 jonge honden die vonden dat het beter en anders kon. Allebei met een flinke hoeveelheid ervaring en dito enthousiasme gingen zij aan de slag voor diverse grote en kleine klanten om deze op de spreekwoordelijke kaart te zetten.

Een bureau voor bedrijven zoals jouw bedrijf! Geen uitgekauwde en saaie oplossingen maar vooruitstrevende, bruikbare, originele en vooral betaalbare ideeën. Hierdoor voorkom je dat jouw huisstijl of campagne toch wel heel erg op dat van de concurrent(en) lijkt! We steken graag de handen uit de mouwen en niet alleen om ze op te houden wanneer we de factuur hebben verstuurd. We denken graag mee, geven advies en werken snel en zorgvuldig. Een offerte nodig? In 95% van de gevallen heb je deze binnen 2 dagen op je bureau. Kleine moeite voor ons, groot plezier voor jou!

Tot op de dag van vandaag werken wij met een gemotiveerd team voor de diverse klanten. Jij bent daar wellicht ook een van! Mocht dit nog niet het geval zijn neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.. we zullen EN willen graag verbazen met onze creatieve creaties en oplossingen!  We ontwerpen voor je, brengen jouw merk en/of dienst  in beeld, communiceren het en zetten het op de kaart! Maar wel zonder al dat opgeklopte en vooral dure gedoe. Het gaat per slot van rekening om het uiteindelijke resultaat en dat wordt echt niet beter door een dure stropdas te dragen……

Wij voelen ons nooit te groot voor een klant en doen dan ook zaken met zowel groot als klein, van ZZP-er tot multinational maar wel allemaal met een zelfde kenmerk; willen groeien!

Oh, en tegenwoordig zit Max-Out dan weliswaar niet meer IN Rotterdam maar aan de rand; de drive, motivatie, dienstverlening, kwaliteit en creativiteit blijft zoals voorheen… MAXimaal.

Wil je dat ook en ben je nog geen klant van ons? Kom eens praten, we staan voor je klaar!